|
| دانلود موسیقی جهان در این بخش موسیقیهای خارجی رو میتونید دانلود کنید یا به صورت آنلاین بشنوید |

12-04-2007
|
 |
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل  
|
|
سپاسها: : 4,544
3,819 سپاس در 887 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
Sami Yusuf Downlod دانلود سامی یوسف، موسیقی و کلیپهای تصویری و موبایل Sami Yusuf Download معرفی و بیوگرافی سامی یوسف
گفت آنکه یافت مینشود آنم آرزوست
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
محفل هواداران سامی یوسف خواننده مسلمان و مذهبی و محبوب ملل دنیا - Sami Yusuf
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
Sami Yusuf is a British composer/singer/musician who was born in July 1980. He was born into a musical family, thus music played an integral part in his life. Sami learnt to play several instruments at a very young age and gradually began to show a keen interest in singing and composing. He studied music at several institutions and with renowned composers and musicians including composers from the Royal Academy of Music in London, one of the world most prestigious music institutions.
Sami has been composing from a very young age and his beautiful voice is supplemented by his extensive knowledge of music theory and harmony. He has also a good understanding of the Middle Eastern modes (or Maqams).
Sami is also a devout practicing Muslim who sees songs as a means of promoting the message of Islam and encouraging the youth to be proud of their religion and identity
Al-muallim 2003 Awakening and Sami Yusuf were greatly motivated to produce this project from the outset, and this motivation stemmed from a shared deep conviction that we have a duty to provide an Islamic alternative for the Muslim youth that is vibrant and enjoyable to listen to and is produced to the highest standards of composition, singing, harmonies, sound production and engineering, being in all these aspects a match for any albums produced by the Western music industry, and yet containing the beautiful teachings of Prophet Muhammad (pbuh). To this end, Sami Yusuf’s many talents, the best studios, sound engineers and equipment were brought together, no costs were spared and no shortcuts were taken, always keeping as our motto the hadith of the Prophet (pbuh): “Verily Allah loves that if one of you does an action
that he perfects it.” So, perfection in every aspect was our aim; thus Sami Yusuf spent many long hours in the studio programming, singing, playing the instruments and singing the main tracks as well as the harmonies and some of the backing vocals, and Barron, one of the best and most experienced sound engineers spent hundreds of hours recording, mixing, editing and mastering, using the best available studios and equipment to produce an album that is equal if not better in sound quality than albums produced by the Western music industry. My Ummah 2005 Islamic Art, whether in the form of calligraphy, tiles, or music is all inspired by divine love and beauty.
Music is a gift from God and is a tool which can be used but also (as it often is) misused. Indeed, nearly all Muslim countries have a rich history of Islamic spiritual music, each with its distinctive sound and flavour.
Unfortunately, due to many reasons,this heritage has long been in decline. It is my sincere wish that this humble album be one of the many artistic endeavours being undertaken to shape a new British-Muslim or Western-Muslim culture.
I also felt obliged and motivated to contribute through this album to the positive efforts already being undertaken by the Muslim community to show the real face of Islam as understood by the majority of Muslims which is one of peace and tolerance.
I hope that this album goes even a short way towards this aim, and I pray that God accepts it.
Almuallim my ummah My Ummah
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
Video Clips
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
و او متولد شد ...
نویسنده :میرعماد
منبع :بهارنارنج
همه چیز از جولای1980 شروع شد.زمانیکه خانواده ی فیروز برنجان صاحب فرزندی شدند که اسمش را سیامک گذاشتند.پس از یک دختر وپسر,سیامک سومین فرزند خانواده بود.فیروز برنجان شاعر,آهنگسازو موزیسین متبحری بود که شاید..شاید, شرایط نامشخص موسیقی در سالهای اول انقلاب اسلامی موجب شد تا بهمراه خانواده به سمت لندن کوچ بکند.واین درحالی بودکه سیامک تنها سه سالش بود.فیروز برنجان, با نام هنری بابک رادمنش در تمامی این سالهایی که دربریتانیا ساکن شده بود, فعالیتهای موسیقاییش را ادامه داد وبرای برخی از خوانندگان لس آنجلسی و... آهنگسازی کرد.اجداد خانواده ی برنجان در دوران سلطنت قاجاریه, به سبب حکومت شوروی سابق از باکو به ایران مهاجرت کرده بودند.
.....
انگار موسیقی در خانواده ی برنجان موروثی بود چرا که علاقه ی فرزندان فیروز برنجان هر روز نمود بیشتری پیدا میکرد.سیامک در کنار برادرش آموزشهای ابتدایی موسیقی را از پدرشان فراگرفتند.و بدین گونه, موسیقی جز لاینفک زندگی سیامک شده بود.او درحالیکه جوان بود و کم سن وسال, سازهای مختلفی را می نواخت.سیامک 7سال بیشتر نداشت که خودش توانست ساز ایرانی تمبک را یاد بگیرد و بنوازد.کم کم او سازهای دیگری چون:سنتور,پیانو,ویولون,عود,سیتار, تار و دف را تجربه کرد اما توجه بیشترش را برتار,تمبک,عودو پیانو گذاشت.کم کم سیامک علاقه اش را به آهنگسازی و خوانندگی هرچه بیشتر نشان داد و برای فراگیری هرچه بیشتر موسیقی در کنار ارشادات پدر, موسسات و نهادهای آموزشی مختلفی راهم تجربه کرد,که از جمله مهمترین و نام آورترین این موسسات درجهان, دانشگاه سلطنتی موسیقی لندن بود.
شاگردی پدر درکنار آموزشهای سایر موزیسینهای بزرگ, دانش موسیقایی سیامک را غنی تر از پیش کرده بود, بطوریکه حالا او می توانست بر روی ترانه ها ملودی بگذارد ومهمترازهمه برای ارکستر تنظیمش کند.
سیامک, 16ساله بود که نوعی بیداری روحانی و عرفانی دراو بوقوع پیوست.او هرچه بیشتر به اسلام توجه میکرد و حتی زمانی تصمیم داشت تا برای خدمت هرچه بیشتر به اسلام موسیقی را کنار بگذاردو در رشته ی حقوق ادامه ی تحصیل دهد. اما راهنماییهای دوست صمیمیش بارا کریخی مانع ازآن شد, تا سیامک, به پشتوانه ی دانش موسیقاییی خود در جبهه ایی دیگر, خدمتگزار اسلام ومسلمین باشد.
.....
بواسطه ی آلبوم موفق المعلم, حالادیگر همه سیامک برنجان را بنام سامی یوسف می شناختند.المعلم, آلبومی بود که به هدف اثرگذاری بر مسلمانان ساکن در غرب تولید شده بود. اما مسلمانان خاورمیانه استقبال عجیبی از آن بعمل آوردند.تمامی آهنگهای آلبوم اول مربوط می شد به ستایش از خدا و عرض ارادت به حضرت محمد(ص).سامی الهامات خویش از انتشار همچین آلبومی را زندگی پیامبر می داند:ازنمونه بودنش..نور و روشنی اش..معجزه اش..پیام جهانی اش از صلح و دوستی.
استقبال بی نظیر از المعلم دلگرمی قوی برای سامی ایجادکرد تا به پشتوانه ی این استقبال, امت من, شکل بگیرد.سامی حالا نه تنها به اسلام توجه دارد بلکه وضع وحال مسلمین در جهان امروز هم مورد توجه قرار میگیرد.او منتقد حرکات تروریستی چون, حادثه بسلان روسیه, بنام اسلام میشود و متعرض آندسته از غربیهایی میشود که بواسطه ی دید محدودشان, قانون ممنوعیت حجاب را تصویب مبکنند.ازدیگرویژگیهای دومین آلبوم سامی این بودکه امت من, به دوشکل در بازار ارائه شد یکی ارکسترال و با همراهی سازهای متنوع ودیگری تنها همراه با سازهای ضربی و کوبه ایی.
صدای زیبای سامی در کنار دانش وسیعش از تئوری وهارمونی واحاطه بر موسیقی خاورمیانه, چهره ی موفقی از سامی ساخت.مکمل همه ی این فاکتورهای مثبت سامی, استفاده از ملودیهای متنوع از فرهنگهای متنوع کشورهای اسلامی می باشد.سامی حتی زبان واحدی را برای بیان مضامین اشعارش بکار نمیگیرد و برای بیان منظورش و برقراری ارتباط هرچه بیشتر با ملتهای مسلمان, زبان کشورهای مختلفی را بکار می بندد واین درحالی است که سامی خود تنهابرانگلیسی و فارسی و کمی هم آذری تسلط دارد.
پس از انتشار آلبوم المعلم بود که سامی بهمراه دوست دوران بچگی اش وشاعر برخی ازترانه های آلبومهایش,باراکریخی,شرکت بیداری(Awakening) را برای فعالیتهای موسیقایی بنیاد نهادند.شرکت بیداری نه تنها فعالیتهای موسیقایی سامی را پشتیبانی میکرد بلکه درجهت اهداف عالیه ی سامی ودوستانش در موسیقی, حامی جوانان دیگری شدند که قدم دراین مسیرگذاشته بودند..مسعود کرتیس,آشارخان,نزیل عظامی,همزه نمیرا,حسین زهاوی,همزه رابرتسن,آندسته از جوانانی بودندکه به رهبری سامی یوسف وباحمایت شرکت بیداری,موسیقی اسلامی را در پیش گرفتند.مسعود کرتیس مقدونیه ایی از نزدیکترین این جوانان به سامی می باشد که در یک تقدیر از زحمات سامی بابت انتشار نخستین آلبومش بنام صلوات اینگونه نوشت:"من مدیون برادر,دوست و معلم عزیزم سامی یوسف هستم.کسیکه در سرتاسر تولید آلبوم, مرا راهنمایی کرد.من چیزهای زیادی ازاو یادگرفتم.ازاستعدادو دانش وسیع موسیقاییش بعلاوه شخصیت نمونه و قابل ستایشش.بدون راهنماییها,بردباری و جدیت سامی انتشاراین آلبوم ممکن نبود "
سامی چندماه قبل از انتشار دومین آلبومش,امت من, با یک دختر دانشجوی تازه مسلمان آلمانی بنام ماریان(مریم)ازدواج کرد.ماریان درحالی با سامی مسلمان ازدواج کرد که خودش تنها 5سالی بودکه به دین اسلام روی آورده بود.ماریان متولد باواریا یکی از مناطق سخت معتقد مسیحی آلمان بود.
.....
همانگونه که آلبومهای سامی مورد توجه همگان قرار گرقت اجراهای زنده سامی با استقبال گرم همراه بود.او تا بحال کشورهای مختلفی را برای اجرای زنده پشت سر نهاد ازکشورهای مسلمانی چون:قطر..بحرین..اردن..یمن..سوریه..ت کیه..امارات متحده عربی..مراکش..عربستان سعودی..سودان و بوسنی گرفته تا کشورهایی چون:آمریکا..کانادا..فرانسه..سوئد.. لند..هند..اتریش و بلژیک.و اخیرا نیزدرجهت کمک به صلح در منطقه ی آشوب زده ی دارفور سودان, کنسرت خیرخواهانه ایی رادر انگلیس اجراکرد.
سامی همانطورکه در مصاحبه های مختلف بیان کرده, خودش را یک هنرمند حرفه ایی میداند و بهمین خاطر درارائه کارهای هنری,ازبکارگیری اصول واستانداردهای حرفه ایی کار غافل نمی ماند.واین در ویدئوهای شیک وشکیل سامی نمود بیشتری دارد.همگان بر کیفیت بالای ویدئوهای سامی معترفند.بطوریکه مجله ی تایم ویدئوهای سامی را با ویدئوهای MTVمقایسه میکند وضمن اشاره به اقبال عمومی شبکه های تلویزیونی خاورمیانه به این ویدئوها می نویسد:"ویدئوها, خواننده را بمانند مدلی از یک شهروند مسلمان نمایش میدهندکه به مسجد می رود,به بزرگان خانواده توجه دارد وبه خوبی با همکاران بریتانیایی خوددر یک اداره درارتباط است".ودلیل همه ی این تلاشهای سامی یوسف درجهت ارائه ی چهره ی واقعی یک مسلمان می باشد.چهره ایی که شاید بواسطه ی اعمال برخی از افرطیون و شاید مزدورانی چون بن لادن والقاعده مخدوش شده باشد.اخیرا سامی به رویترز گفته:" از طرز فكری كه برخی در غرب نسبت به اسلام دارند، متنفرم و بر این عقیدهام كه موسیقی من بتواند در این زمینه مفید باشد. "
سامی اخیراً یکسالی را در مصر گذراند تا در دانشگاه الازهر بتواند مطالعات اسلامی و عربی خویش را هرچه بیشتر کامل کند.او از معتقدین سرسخت مطالعه می باشد و براساس گفته هایش کتابهای مختلفی را مطالعه میکند از قرآن تا کتابهای تاریخی و رمان...سامی در جایی گفته که کتاب کد دواینچی را ظرف سه روز خوانده و در اهمیت مطالعه بیان داشته:"ملتی که مطالعه نمیکند نمیتواند خودش را اجیا کند."
گفته شده بود که سومین آلبوم سامی در طی ماه رمضانی که گذشت روانه بازار خواهد شد اما علی الظاهر انتشاراین آلبوم به تاخیرافتاده ودر طی ماه رمضان تنها شاهد انتشار ویدئویی جدید از سامی بنام اسماءالله بودیم.
درحاشیه:
* علیرغم تاکیدهمیشگی سامی بر نقش انکاناپذیر پدرش بر زندگی موسیقاییش اما هیچگاه نامی از این پدر نبرده.سامی دلیل اینکار رو اینگونه بیان میکنه:"او نفوذ زیادی در زندگیم داره اما من یک شخص عادی هستم وطبعا دوست ندارم تا خانواده ام رو به صحنه عمومی بکشونم."اما بواسطه نوشتاری از آقای مجید رئوفی نام این پدر هم برای دوستداران سامی آشکارشد.
**
همانطور که در متن اشاره شده سامی اولین سازی را که نواخت ساز ایرانی تمبک بود.درواقع آشنایی سامی با تمبک زمینه ساز کشف استعدادش شد:" پدرم به من کتابی داد که برای آموزش مبانی تمبک ازش استفاده میکرد. بیرون رفت تا چای درست بکنه و نیمساعت بعد برگشت,فهمیدکه من کتابی رو که بعضی از دانش آموزانش ماهها میکشید تا تمامش بکنن تقریبا یادگرفتم.از آنموقع متوجه استعداد موسیقاییم شد و با دقت پرورشش داد."
بارها و به مناسبتهای مختلفی اشاره شده که سامی بر زبان فارسی تسلط داره. محض نمونه egypt today درقسمتی از گزارشش راجع به سامی نوشته:
" who speaks fluent Farsi and a little bit of Azer i"
کسیکه فارسی روان صحبت میکند و بمقدارکمی هم آذری...
اما علاقمندان و دوستداران فارسی زبان سامی پس از صبری ایوب وار موفق شدند اولین ترانه ی فارسی سامی که ورژن فارسی ترانه ی مادر بود رو بهمراه کلیپ ویدئوییش ببینند و بشنوند. 
سامی یک جوان اصالتا آذری,متولد ایران و پرورش یافته در بریتانیاست.اما خود سامی راجع به ملیتش اشاره داره که:" من احساس میکنم بیشتربریتانیایی هستم تا آذری ویا جای دیگری.ودلیلش اینه که من عاشق انگلیسم. غیرازاین اون خونه ی منه."اما سامی بیان میکنه که همیشه موافق با سیاست خارجی بریتانیا نیست و عنوان میکنه که:" هرجایی خوب وبد هستش "
ویدئوکلیپ برای سامی بسیار مهمه برای همین برای بیان تصویری ترانه هاش سعی میکنه تا کارهاش حداکثر کیفیت رو داشته باشند.در اینراه تا بحال در اکثر ویدئوهاش بجز مناجات و ترانه عید از هانی اوسامای مصری استفاده کرده.هانی اوساما مهندسی هستش که تا بحال مهندسی رو تجربه نکرده اما سابقه ی روشنی در کار رسانه داره.
یکی از ویژگیهای آخرین ویدئوی سامی یعنی اسماالله حضور خانمهایی بی حجاب درکنار خانمهای محجبه بوده که سوالاتی رو در اذهان طرفدارنش ایجادکرده اما هانی اوساما کارگردان این کلیپ توضیح داده که:" منم زنان و دختران بی حجاب درفامیل دارم اما براشون دعا میکنیم..ما داریم که حجاب ضروریه و شکی در این نیستش.پس چرا از خانمهای بی حجاب استفاده کردیم؟من نمی تونم بگم به بی حجاب که اسماالهی رو تکرار نکن شما بی حجابید.در کنسرت اسکندریه سامی یک جمله عجیب قبل از خوندن ترانه آزادی گفت. سامی گفت:این ترانه برای همه خواهرانمان با حجاب و بی حجاب هستش. ما همه شما رو دوست داریم .خدا به همه شما خیر بده".درباره کلیپ هم اینکه اونا همه ی زنان نیستن. اونجا سه نفر باحجاب , سه نفر بی حجاب و سه دختر جوان و بقیه هم از مردان بودن.یکی از ایدئولوژیهای اصلی اسلام اینه که به دیگران احترام بگذارید.بنابراین ما سعی کردیم تا دختران بی حجاب رو در کارمون سهیم کنیم. ما بایستی اونا رو تشوریق وترغیب کنیم..اینه اسلامی که سامی جستجو کردتا گسترش بده.سامی یوسف یک نمونه خیلی خوب برای یک مسلمان در غربه.او میخواد به غرب و ما نشون بده که اسلام به همه احترام میذاره و ما می تونیم باهمدیگه کار کنیم ولواینکه نکات و نظرات متفاوتی داریم.ما بایستی باهم زندگی کنیم."
سامی طی مصاحبه ایی هدف کاری وحرفه ایی خودش رو اینگونه بیان کرده:"من میخوام خودم رو روزی تو mtvببینم.میخوام جایزه ایی.
شاید.. گرمی(.Grammyجایزه ی معتبر موسیقی.چیزی شبیه به اسکار سینمایی) رو بگیرم.و برم روی صحنه و درمقابل همه ی دنیا بگم:سلام علیکم,خیلی ممنونم,این صدای اسلامه."اما فارغ از این اهداف حرفه ایی او اهداف شخصی در زندگیش رو خیلی ساده میدونه و میگه:"من به انسانیت علاقمندم.من میخوام یک شوهرخوبی برای همسرم باشم,دوست خوبی برای دوستانم باشم و یک مسلمان خوبی باشم."
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
ترانه ي عيد رو از سامي يوسف براتون انتخاب كرديم و اميدواريم از اين ترانه ي بسيار زيبا لذت ببريد و ما رو هم در اين عيد بزرگ دعا كنيد . هميشه و همه جا شاد و سلامت باشيد در پناه حق
تقديم به : همه ي عاشقان حق المغني: سامي يوسف
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
با سلام ، ترانه ي بسيار زيباي المعلم از سامي يوسف براتون در نظر گرفتيم كه اميدوارم از اين ترانه ي بسيار زيبا لذت ببريد .
المغنی : سامی یوسف اي مصطفى اي شفاعت كننده تمامي جهان
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
سلام به تمام دوستان خوبمون . امروز ترجمه ترانه ي بسيار زيباي حسبي ربي رو از سامي يوسف براتون در نظر گرفتيم ، اين ترانه يكي از ترانه هاي هست كه من خيلي دوستش دارم . از ويژگي هاي اين ترانه زيبا ادغام 4 زبان انگليسي ، هندي ، تركي و عربي هست كه اين ترانه رو فوق العاده زيبا و دلنشين كرده. از هلناي عزيزم كمال تشكر رو دارم كه زحمت ترجمه اين ترانه زيبا رو برامون كشيدن و اميدورام كه شما هم از اين ترانه ي بسيار زيبا لذت ببريد.
معني : هر چه خداوند بخواهد کشور : آذربايجان Who is the Merciful?چه کسيبخشاينده است Who is the most praised and benevolent?چه کسي بيشترين شخصي است که شايانستايش است و خيرخواه مي باشد
Uskey sab nishan hai Whatever you see in this world is His signوهر چه شما در اين دنيا مي بينيد نشانه هايي از اوست
Sab dilon ki jan hai He’s the love of every soulاو عشق تمام روحهاي جهان مي باشد He is the Refuge of all heartsاو پناه تمام قلبها است Bless my night and daysو باعث قداست تمام روزها و شبهاي من ميشود گناهان من و تمام مسلمانان جهان را ببخش
|

12-04-2007
|
 |
|
|
|
|
داستان عشق سامي يوسف :
خداوند مريم را براي من نگاه دارد
نام عشق من مريم است , او عشق اول و آخر من در زندگی می باشد این جوابی است که سامی یوسف , به تمامی خبرگزارانی که در مورد خبر ازدواجش از او پرسیده بودند داد.
او هم سن سامی یوسف است یعنی 25 سال دارد سامی از مدتها پیش , در آرزوی دوست داشتن کسی بود که بتواند, بنابر سنت پیامبر و خداوند به او عشق بورزد تا اینکه با مارگارت یا همان مریم دیدار کرد.
و از همان لحظه های نخستین , عشق مریم در سرتاسر وجود سامی قرار گرفت مریم عشق من است , من واقعا پروردگار بزرگ را شکر می گویم که همسری اینچنین با تقوا و با ایمان به من بخشید سامی اینچنین عشق خویش را به مریم توصیف می کند عشقی که دوستان نزدیک سامی , آن را باشکوه تر از داستان لیلی و مجنون و رومیو و ژولیت می دانند.
اما آن دختری که توانست دروازه ی قلب سامی یوسف را بگشاید چه کسی است دختری که اینچنین باعث شد سامی به او عشق بورزد و زندگی جدیدی را برای او گشود مارگارت دختری آلمانی می باشد که چهار سال پیش به اسلام گروید.
او که به دنبال زندگی واقعی بود, مدتها در مورد اسلام و مسلمانان به جستو جو و بحث پرداخت و در آخر با رضایت خاطر مسلمان شد, تا بتواند زندگی جدیدی را همراه با راستی و درستی آغاز کند
مریم مشغول تحصیل در دانشگاه آلمان می باشد و اشتیاق او برای فراگیری اسلام از زمانی پدیدار گشت که سفری را از طرف دانشگاه به لندن انجام داد.
او در این سفر با تعداد زیادی از مسلمانانی که , به کشور انگلستان مهاجرت کرده بودند آشنا شد در این بین چندی از دوستان سامی نیز بودند که با مریم دیدار کردند و سپس شروع به توصیف مریم برای سامی نمودند. سامی می گوید: بعضی از دوستانم به من اطلاع دادند که دختر پرهیزگاری به دانشگاه اسلامی لندن آمده است و به من پیشنهاد ازدواج با او را دادند و من خدا را شکر توانستم تمام آن چیزهایی که دوستانم توصیف کرده بودند و حتی بیشتر را در وجود همسرم بیابم.
اس ام اس و مسنجر تنها شاهدان این عشق پرشور بودند با توجه به کار سامی و اینکه مجبور بود هرچند وقت یکبار به خارج از انگلستان سفر کند و همچنین مریم که مجبور بود برای ادامه ی تحصیل به آلمان برود تنها موبایل و اس ام اس بود که همچون پلی بین آن دو ارتباط برقرار می کرد ولیکن با وجود این , آنها حتی یک لحظه نیز از یکدیگر غافل نمی شدند ناگهان سامی تصمیم می گیرد که قبل از اسباب کشی, به آپارتمانی که در نظر گرفته بود, مراسم ازدواج را انجام دهد او که آپارتمانی را در انگلستان برای سکونت در نظر گرفته بود در یک اقدام غیر منتظره تصمیم به زندگی در مصر گرفت.
سامی مخالف برپایی جشنی بزرگ بود او می گوید: ترجیح دادم که جشنی کوچک با حضور دو خانواده در انگلستان بگیریم اگرچه ماه عسل رویای هر نوعروسی است ولیکن اوضاع مریم متفاوت است با توجه به کار سامی که مجبور بود چندین کنسرت را اجرا کند در نتیجه ناگزیر به عقب انداختن ماه عسل شدند بعد از آن سامی به مدت یک هفته به آلمان سفر کرد و بعد از مدتی همراه با نوعروس خویش برای زناشویی و ماه عسل به شهر قاهره سفر کرد سامی عنوان می کند که بعد از پایان درس مریم برای همیشه به قاهره سفر خواهند کرد و در آنجا سکنی خواهند گزید زیرا که اکثر کنسرت های سامی یوسف در کشور مصر انجام می شود و او می خواهد که در تمام کنسرت ها , عشق خویش را در مقابل خود ببیند او ادامه می دهد من این تصمیم را تنها زمانی گرفتم , که مریم با آن موافقت کرد.
خداوند مریم را برای من نگاه دارد سامی با گفتن این سخنان رو به آسمان می کند و از خداوند می خواهد که شوهری خوب و مهربان برای با ارزشترین زن دنیا باشد.
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
|
| ابزارهای موضوع |
|
|
| نحوه نمایش |
حالت خطی
|